Van Wijk 910 - (Bnr. 2)Merk: Van Wijk 910

Bouwjaar: 2007

Motor: Yanmar 150 PK

Ontwerp: Pieter Beeldsnijder

 

Ligplaats: Roermond (in winterstalling)

Motorservice:

 

Vraagprijs: 94.500,- euro

 


Gebouwd in 2007, biedt de Van Wijk 910 een perfectie combinatie tussen functionaliteit, stijl en comfort.. Met een lengte van 9.10 meter, een breedte van 3.00 meter en een minimale diepgang van 0.75 meter, is deze sloep ontworpen heerlijke weekenden weg op het water.

 

Betrouwbare Yanmar Motor: De Yanmar 150 pk diesel motor staat garant voor staat garant voor betrouwbare prestaties, geschikt voor rustig kabbelend water tot meer uitdagende vaaromstandigheden.

 

CE-gecertificeerd voor 12 personen: Met een Lloyd's CE-keur voor kustwater is deze sloep geschikt voor grotere groepen, waardoor ze ideaal is voor verschillende vaaruitjes.

 

Comfortabel Interieur: Het interieur is ontworpen met comfort in gedachten, voorzien van een elektrisch toilet, kookplaat, boiler met warm water, koelkast en een slaapmogelijkheid voor twee personen. Het teak interieur voegt een warme en stijlvolle touch toe.

 

Navigatie en Veiligheid: Essentiële navigatieapparatuur, waaronder een Raymarine Axiom, en handige voorzieningen zoals een boegschroef voor verbeterde manoeuvreerbaarheid zijn aanwezig. Een geldig vaarbewijs is vereist voor het besturen van deze sloep.

 

Reden van Verkoop: De eigenaar zet deze Van Wijk 910 te koop vanwege de overstap naar een grotere sloep. Deze sloep wacht op nieuwe eigenaren die haar maritieme ervaring willen voortzetten.