Reinigen

Opschuren

Vernieuwen

Uw teakhout een frissere uitstraling geven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Met gebruik van professionele teak reinigingsmiddelen kunnen wij het teak van uw boot zo goed als nieuw maken door de grijze aanslag geheel te verwijderen.

Zelf uw teak onderhanden nemen is natuurlijk ook een mogelijkheid, echter adviseren wij u geen gebruik te maken van een hogedrukspuit. Hiermee kunt u veel schade aan uw teak aanrichten.

Zeker zijn van de juiste reinigingsmiddelen? Deze zijn verkrijgbaar in onze webshop.

Uw teakhout grondig aanpakken en een nieuwe uitstraling geven?

Dan bestaat de mogelijkheid de teak delen van uw boot door ons te laten opschuren. Na deze werkzaamheden is het teak nauwelijks meer van nieuw teak te onderscheiden en vaart u weer jarenlang in een prachtig onderhouden boot in de rondte.

Eventuele kleine reparaties kunnen gelijktijdig uitgevoerd worden zodat er geen onderscheid in kleur is tussen nieuwe en vervangen teak delen.

Uw huidige teak vervangen? Extra teak delen op uw boot aanbrengen zoals bijvoorbeeld een vloer? Een nieuw aan te schaffen gebruikte sloep naar uw zin maken?

Door onze jarenlange ervaring in de bouw en het onderhoud van de Van Wijk Sloepen, beschikken wij over de kennis en de materialen deze werkzaamheden op de perfecte wijze voor u uit te voeren.

En deze werkzaamheden voeren wij niet alleen tijdens een winterperiode uit, tijdens het gehele seizoen kunt u hiervoor bij ons terecht!