Van Wijk 830 - Royal BlueMerk: Van Wijk 830

Bouwjaar: 1998

Motor: Yanmar 100 PK

Vraagprijs: 87.500,- euro

Ontwerp: Pieter Beeldsnijder

Ligplaats: Aalsmeer

Motorservice: 2023

Antifouling onderwaterschip: 2023


Bent u op zoek naar een luxueuze en uitstekend onderhouden schip? Dan is deze Van Wijk 830 een absolute parel die uw verwachtingen zal overtreffen. Ontworpen door de gerenommeerde Pieter Beeldsnijder, straalt deze boot elegantie en klasse uit.

 

De combinatie van het schitterende lakwerk, de prachtige Stars & Stripes kleur en de uitstekende staat van onderhoud maken deze Van Wijk 830 een werkelijk unieke vangst. Met haar tijdloze ontwerp en hoogwaardige afwerking zult u de bewonderende blikken van anderen op het water aantrekken.

 

  • Afmetingen: Met een lengte over alles van 8,30 meter, een breedte van 3,00 meter en een diepgang van 0,55 meter, biedt dit schip de perfecte combinatie van ruimte en behendigheid.

  • Motor: Uitgerust met een krachtige Yanmar 100 PK Turbodiesel motor, hierdoor glijdt u moeiteloos over het water.

  • Luxe afwerking: Deze Van Wijk 830 is één van de weinige welke een volledig teak afgewerkte bovenrand heeft. Hier zijn er maar enkele van geproduceerd en daardoor zijn ze erg zeldzaam. Binnenin is ook alle afgewerkt met teak; van het dashboard tot de vloeren, motorkist, banken, en de verstelbare originele stuurstoel.

  • Veel extra's: Dit schip is voorzien van diverse gemakken en extra's, zoals een boegschroef, heteluchtverwarming, een elektrische automatische lenspomp, een pomptoilet, een heteluchtkachel en een 30 liter compressor-koelkast. Bovendien heeft de boot LED-vloerverlichting, een radio met bluetooth-connectiviteit, een 220 volt omvormer en nog veel meer.

Met slechts 2100 vaaruren, regelmatig onderhoud en de garantie dat de motor en antifouling voor het seizoen van 2023 zijn geserviced, kunt u met een gerust hart genieten van zorgeloze avonturen op het water!

Wacht niet langer en grijp deze unieke kans om eigenaar te worden van deze schitterende Van Wijk 830.

 

Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te regelen en ontdek zelf wat dit schip te bieden heeft.