Van Wijk 621 - (Bnr. 42)Merk: Van Wij 621

Bouwjaar: 1998

Motor: Yanmar 27 PK

Ontwerp: Pieter Beeldsnijder

Ligplaats: Koudekerk a/d Rijn (in winterstalling)

Motorservice: September 2023

Van eerste eigenaar, gelakte potdeksel en kantstukken, gepolijst, nieuwe antifouling, zeer net schip voor haar leeftijd.

Vraagprijs: VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD 


Bent u op zoek naar een klassieke sloep met karakter en stijl? Zoek niet verder! Tenderland heeft met liefde en toewijding een Van Wijk 621 Sloep uit 1998 volledig opgefrist, zodat u kunt genieten van een zorgeloze en luxe vaarervaring. Alles is nagekeken en hersteld om ervoor te zorgen dat u nog jarenlang plezier heeft van deze klassieker.

De buitenkant van de sloep is met de grootste zorg gepolijst en gewaxt om zijn oorspronkelijke glans te herstellen. De sloep straalt als nooit tevoren!

De tent, essentieel voor comfortabele en beschutte vaartochten, is grondig gereinigd en geïmpregneerd. Hierdoor blijft ze niet alleen schoner, maar biedt ze ook betrouwbare bescherming tegen weer en wind.

De kussens aan boord zijn gereinigd en zien er weer fris en uitnodigend uit.

De Yanmar 27 pk motor is volledig nagekeken en heeft een professionele servicebeurt gehad. U kunt vertrouwen op een soepele en betrouwbare motorprestatie bij elke vaartocht.

Het teakhout aan boord is zorgvuldig gereinigd en hersteld naar zijn oorspronkelijke glorie. Hoewel het voordek mooi schoon is, willen we benadrukken dat het, ondanks de schoonmaak, aan vervanging toe is.

 

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om een proefvaart te regelen. Tenderland staat voor u klaar om uw droom van een zorgeloze vaarervaring te verwezenlijken!