Wat doen wij?

Tenderland is een full service bedrijf wat met name is gericht op de inkoop, verkoop, onderhoud en service van schepen. De naam Tenderland is daarbij bewust gekozen. Het woord “tender” wordt tegenwoordig vaak te pas en te onpas gebruikt. Maar wat is nu precies een tender? Volgens de Dikke van Dale is een tender niets meer en niets minder dan een bevoorradingsschip om spullen of mensen mee te vervoeren van en naar grote schepen. Een bijboot vaak, welke als “heen en weertje”wordt gebruikt. Vorm en afmetingen spelen daarbij geen rol. Zo is een sloep of een rubberboot ook een tender. Sterker nog, een groot jacht van 50 meter kan het stempel tender krijgen.SEA-AXE-6711-GARÇON-by-Amels-to-be-support-vessel-to-the-87m-Lurssen-megayacht-ACE1

Wij bieden zowel nieuwe als gebruikte schepen aan die passen bij wensen van de moderne watersporter. Deze watersporter geniet namelijk naast zijn hobby ‘varen’ ook graag van de andere geneugten in het leven. Een schip moet daarom gemakkelijk in gebruik en onderhoud zijn. Een lust en geen last. Betrouwbaar en comfortabel.

De gebruikte schepen bij Tenderland zitten voornamelijk in de range van 6 tot 12 meter. Meestal open en gebouwd van het onderhoudsvriendelijke polyester. Betrouwbare en milieuvriendelijke dieselmotoren en gericht op een hoge mate van comfort.
Of u nu wilt genieten van de smalle wateren rond de Hollandse Plassen, de grote rivieren, het uitgestrekte IJsselmeer of exotische wateren in het buitenland, bij ons vindt u het schip dat bij u past.

U vindt alleen maar schepen in het hogere segment. Vaak jong en in een zeer goede staat. Daarnaast worden zij door ons gecontroleerd aan de hand van een uitvoerige checklist zodat u zorgeloos kunt genieten van uw kostbare bezit. Ook geven wij vaak een garantie van drie maanden.

Genieten is ook dat je jezelf geen zorgen hoeft te maken over onderhoud, stalling of andere zaken die komen kijken bij het bezitten van een boot. Ook daarin kan Tenderland u van dienst zijn. Voor u wel de lusten maar niet de lasten.

Wij voeren aankoopkeuringen uit op m.n. polyester schepen. Dit alles voor een concurrerende prijs. Ook adviseren wij u over werkzaamheden waarbij wij de juiste personen/werf bij uw wensen vinden. Wij zijn bekend met de markt terwijl u misschien door de bomen het bos niet meer ziet.

U assisteren bij het vinden van de juiste winterstalling. Of het transport over zowel weg als water.

Verkoopbemiddeling in een voor u samengesteld maatpakket. Kortom,  uw partner voor onbezorgd vaarplezier.

 

Peter van Wieringen