TopFit

Met TopFit biedt Tenderland u een volledig refit programma voor uw schip. Als u nog niet toe bent aan een nieuw schip maar wel als nieuw wilt varen. Onze specialisten beschikken over professionele middelen en materialen voor een volledige metamorfose. Met op maat gemaakte pakketten met scherpe prijzen komt u niet voor verrassingen te staan. Eventueel kunnen wij uw schip ophalen en weer retourneren. Zowel over de weg als over het water.Wij kunnen schepen hellingen tot 3 ton.

Refit Van Wijk 621 Classic ‘Windtrecht’

Prijslijst TopFit Van Wijk 550

Prijslijst TopFit Van Wijk 621

Prijslijst TopFit Van Wijk 830

 

Maar we gaan nu ook een stapje verder; NexxtLevel refit. De refit beperkt zich dan niet hoofdzakelijk tot cosmetische verbeteringen, we maken uw sloep weer geheel nieuw. Alsof ze net uit de showroom komt. Geïnspireerd op de auto refit programma’s op Discovery Channel.

Ze wordt geheel gestript zodat min of meer het casco overblijft. Vanaf die basis bouwen wij haar weer op. Als het kan met bestaande onderdelen. Voor de Van Wijk sloepen kunnen wij ook de originele onderdelen nieuw leveren.

Nu Van Wijk sloepen niet meer nieuw gebouwd worden, is een NexxtLevel refit de investering meer dan waard. Een Van Wijk sloep is immers tijdloos en van uitstekende kwaliteit.

Volg hieronder de complete NexxtLevel refit van de Mobach vlet “Vesper “. De opdracht van de eigenaar was duidelijk: ‘Maak mijn schatje weer als nieuw’.