Occasions

Ook als u op zoekt bent naar een gebruikt schip vindt u het belangrijk dat u jarenlang zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe bezit. Dat ze betrouwbaar is en in een goede staat verkeert. Dat er geen verrassingen om de hoek komen kijken. De occasions op onze site zijn daarom vaak van een recent bouwjaar en werfgebouwd. De geschiedenis van de schepen is bekend, zo ook het onderhoud. Vooraf worden ze door ons geïnspecteerd aan de hand van een uitvoerige checklist waarna eventuele gebreken worden verholpen.

Ook wilt u niet te veel betalen. Nog steeds worden veel schepen voor een te hoge prijs aangeboden. Niet bij ons. Bij ons krijgt u waar voor uw geld.

U treft hier bemiddelingsschepen maar ook schepen door ons ingekocht. Laatstgenoemden zijn altijd door ons in een perfecte staat gebracht en bijna niet van nieuw te onderscheiden. Op deze schepen geven wij drie maanden garantie.

De verkoop is altijd onder voorbehoud van hellingen (inspectie onderwaterschip) en proefvaart. Uiteraard is een aankoopkeuring door professionals toegestaan.

Klik hier onder op de foto’s voor meer informatie van de schepen.