Aankoop- en verkoopbemiddeling

Een bouwjaar dat niet klopt. Foutief opgegeven motorvermogens. Schades die zijn weggemoffeld. Verkopers die achteraf niet de werkelijke eigenaren blijken te zijn. Zo maar een paar zaken die voor kunnen komen bij schepen die op de markt worden aangeboden. Kopen via internet van een particulier of via sommige bedrijven lijkt dan misschien interessant, er zitten soms wel eens addertjes onder het gras. document-428334_640

Omdat wij bijna 30 jaar werkervaring hebben, weten wij waar op te letten bij de aanschaf van een gebruikt schip. Niet alleen beschikken wij over de technische kennis maar kunnen voor u ook een grondig onderzoek doen naar de juistheid van de gegevens en de historie van de boot. Dit door onze goede relatie met veel werven maar ook leveranciers van de diverse onderdelen aan boord. Denk hierbij aan motor- elektronica- en navigatieapparatuurleveranciers.

De aankoop van een schip moet het begin zijn van een feestje, niet de start van veel ellende. Wij kunnen daarom inspecties voor u uitvoeren en advies geven over werkzaamheden.

Het verkopen van een schip is een vak op zich. Het vraagt kennis, ervaring, het leggen van de juiste contacten en soms ook een dosis geduld. Vaak horen wij de verhalen van teleurgestelde mensen die zelf hun schip via internet trachten te verkopen. Biedingen die vals blijken te zijn, kopers die niet komen opdagen of erger nog, betfor-sale-signalingen die uitblijven.

Met onze 30 jarige ervaring kennen wij de slagen van de zweep en weten wij wat er op de markt speelt.

Wij helpen u graag bij de verkoop van uw schip. Dit op professionele wijze en tegen zeer aantrekkelijke tarieven.

Klik hier voor de voorwaarden Bemiddelingsovereenkomst

Voor Van Wijk Sloepen, klik hier Bemiddelingsovereenkomst Van Wijk Sloepen